menubutton
trigger

Toxic fetishparty 24 oktober 2020 is verplaatst naar 30 oktober 2021

 

Om deze lange Toxic loze periode voor jullie iets draaglijker te maken gaan we een maandelijks terugkerende Toxic Xperience organiseren.

DHG is een van de weinige locaties waar dit geheel volgens de voorschriften van het RIVM mogelijk is. Proef samen de sfeer, ontmoet de Toxic gangers en de Toxic dj’s in een schitterende ambiance, om samen deze bizarre periode te overbruggen waarin een Toxic zoals wij hem kennen niet mogelijk is!

 

Het word een bijzonder samenzijn met maximaal 150 gasten, elke 3de zaterdag van de maand. Een all-in concept voor slechts € 65.00 per persoon. Alle drankjes zijn inbegrepen, schone toiletten en voldoende zoete en koele versnaperingen gedurende heel de avond.

 

Er zijn 2 muziek area’s, een gezellige binnentuin met bar en kledingstand, een royale omkleedruimte met gratis lockers.  Neem wel € 10.00 cash  mee voor de borg voor je locker, deze ontvang je retour bij inlevering sleutel.

 

Er zijn verschillende ruimtes door het gehele pand van DHG Tilburg om de verplichte afstand van het RIVM te garanderen. Bij binnenkomst wordt een gezondheid check gedaan.

 

Uiteraard hanteren we  de Toxic Dresscode: Lak | Leer | Latex, niets meer.. niets minder.

 

 

Zaterdag 21 November

 

Gaat helaas niet door vanwege de nieuwe Corona regels!

 

 

Deuren gaan open om 20.30u, sluiten om 22.00u.

 

Wij hopen jullie snel op een van onze Toxic Xperience edities te mogen verwelkomen.

Wij kijken er elke editie ontzettend naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. Ook deze keer pakken we groots uit en worden kosten noch moeite bespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Toxic is hét fetish feest waar niets aan ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

DRESSCODE

 

TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex.

Kom Stralen in jullie mooiste KLEDING!! Je bent in je lak, leer en of latex creatie: Uitdagender… Spannender… Verleidelijker…

 

Wat bij andere feesten is toegestaan, wil niet zeggen dat dat bij Toxic ook zo is. Twijfel je over je kleding? Mail ons. Dit voorkomt teleurstellingen. Zo blijft de Toxic sfeer gewaarborgd. Een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Een sfeer die vele alleen nog maar bij Toxic ervaren.

 

Wij bieden een royale omkleedruimte met voldoende lockers, niet onbelangrijk uiteindelijk begint een fetish feest al met het aanrijgen van je corset, het laten glanzen van je latex, het aantrekken van je lak of leer creatie.

 

Aandacht voor je kleding wordt erg gewaardeerd!!

(Door-bitch decision is final, no refund)

Locatie: DHG

 

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is  DHG uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich twee grote openbare parkeergarages.

 

Heuvelring 35, 5038 CJ Tilburg

©Copyright WD - Toxic Fetishparty 2020.
All rights reserved.
Toxic-Fetishparty is een event van RonaH-Events