menubutton
trigger

Wij kijken er elke editie ontzettend naar uit om er samen met jullie een geweldig feest van te maken. Ook deze keer pakken we groots uit en worden kosten noch moeite bespaard om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen. Toxic is hét fetish feest waar niets aan ontbreekt. Alle ingrediënten voor een goed fetish feest zullen aanwezig zijn.

DRESSCODE

 

TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex.

Kom Stralen, Dansen en Verleiden in jullie mooiste KLEDING!! Je bent in je lak, leer en of latex creatie: Uitdagender… Spannender… Verleidelijker…

 

Wat bij andere feesten is toegestaan, wil niet zeggen dat dat bij Toxic ook zo is. Twijfel je over je kleding? Mail ons. Dit voorkomt teleurstellingen. Zo blijft de Toxic sfeer gewaarborgd. Een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt. Een sfeer die vele alleen nog maar bij Toxic ervaren.

 

Wij bieden een royale omkleedruimte met voldoende lockers, niet onbelangrijk uiteindelijk begint een fetish feest al met het aanrijgen van je corset, het laten glanzen van je latex, het aantrekken van je lak of leer creatie.

 

Aandacht voor je kleding wordt erg gewaardeerd!!

(Door-bitch decision is final, no refund)

Locatie: DHG

 

Door de centrale ligging in het centrum van Tilburg is  DHG uitstekend bereikbaar. Het Centraal Station is op loopafstand en de bus stopt voor de deur. In de nabije omgeving bevinden zich twee grote openbare parkeergarages.

 

Heuvelring 35, 5038 CJ Tilburg

Toxic fetishparty TIME OUT!!!

 

Maar dan géén PAUZE!!!

 

Toxic fetishparty @ TIME OUT te Gemert!

 

Andere geweldige locatie, meer mogelijkheden, je vertrouwde feest.

 

Aan inspiratie geen gebrek. Op een andere locatie hartje Brabant, met vele nieuwe ideeën en een creatieve crew gaat dit alles een positieve impuls aan ons feest geven.

Bij Toxic is het heerlijk om rond te dwalen. Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten.

 

Bij Toxic zal het je aan niets ontbreken; wij hebben de mooiste dance & play areas. De spannendste rope art en fantastische DJ's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen. Stilstaan is géén optie!

DRESSCODE

TOXIC is een fetish feest met een verplichte dresscode: Leer, Lak of Latex.

Niets meer.. niets minder!

 

Locatie

Handelseweg 11, 5423SB Gemert

 

Sommige navigatie systemen kennen handelseweg te Gemert niet, gebruik dan Handelseweg 11 te Handel. Indien huisnummer 11 niet wordt geaccepteerd, gebruik nummer 6.

PRIVACYVERKLARING

©Copyright WD - Toxic Fetishparty 2023.
All rights reserved.
Toxic-Fetishparty is een event van RonaH-Events