The crew

Onze vaste crew bestaat uit een stel enthousiastelingen die Toxic tot een groot succes maken. Van vriendelijke hostesses of barpersoneel tot de complete invulling van een feest. Door een unieke combinatie van ervaring, jeugdig enthousiasme en ouderwets hard werken, voegt onze crew altijd iets extra’s toe aan Toxic.

Beware of the Door-Bitches!

Het deurbeleid van de bitches bij Toxic is berucht. Streng maar rechtvaardig. Check de dresscode of bezoek onze voorverkoopshop voor tickets en het juiste kleding advies. 

“Strike a pose and get famous"

Wil jij [ook] een sfeervolle en prachtige foto in jouw mooiste fetish creatie? Ga dan tijdens Toxic 16 september in Time Out eens langs bij Rolf in zijn Fetish Photobooth! Strike a pose, and get famous!

Shibari-Kinbaku

Altijd al kennis willen maken met artistieke touwenkunst Shibari-Kinbaku?

Bezoek dan de bondage workshop stand van Mr_Loki_and_Oxi zij nemen jullie mee in een wereld van magie en esthetiek.. Maak kennis met deze touwenkunst en geniet van hun shows.

 Bondage is spannend, verleidelijk en intiem. Je kunt touw gebruiken om emotioneel contact te maken met je partner en om te koesteren, overmeesteren of omhelzen. Maar je kunt het ook gebruiken om je partner te versieren, letterlijk en figuurlijk.