menubutton
trigger

Op verschillende niveaus is er een veelheid van ruimtes. Elke area heeft een andere sfeer en een andere chemie en wanneer je voeten een beetje moe zijn geworden van het dansen kun je overal plekjes vinden om te zitten.

"Echt een aanrader voor iedereen die niet van massaal houdt en wilt genieten van een topfeest die je naar erotische sferen meeneemt."

De formule van Toxic lijkt verbazingwekkend eenvoudig: een vlekkeloze en enthousiaste organisatie, een grote verscheidenheid aan muziek en de ruimte om te spelen, flirten en socializen.

Als ik met mijn partner (in crime) me gehypnotiseerd mee laat voeren door de muziek en de ambiance begrijp ik ook ineens de naam van het feest: Ik voel me namelijk op aangename wijze intoxicated, oftewel bedwelmend

The Outrageous Main

 

Laat je verrassen door onze fantastische DJ's: Marcello - Ruben Vitalis - Ed Mission - Sjaak Koning - Da Dominator. DJ's die er elke editie weer een avond en nacht van maken die niemand kan overtreffen. Een geweldige line-up met enkel top artiesten die als geen ander weten hoe ze het publiek moeten opzwepen.

 

Stilstaan is géén optie

 

 

Onze Outrageous Dj's:

Dj Pedro en Dj Vitto zetten bij binnenkomst alles al op z’n kop. Je kunt genieten van hun stijlvolle dirty club sounds. Heerlijk uit je dak, dansen op heerlijke klanken of chillen. Hun legendarische sound voel en hoor je gelijk bij binnenkomst.

The Intoxicated Techno Area

 

Laat je meenemen op de meest geweldige techno sounds van onze Dj’s REM, Perry Owens, Wendee & Brasco. De aankomende editie pakken we groots uit met een spectaculaire inrichting, lichtshow en danskooien. Laat je verrassen door deze waanzinnige line-up en sexy inrichting!

The Deepest House Area

 

Deephouse area met natuurlijk Dj Anthny. Kom intens genieten van zijn eigentijdse set. Jullie zorgen voor de dance entertainment, Anthny voor de heerlijkste deephouse tracks, samen in een luxe ambiance. DJ Anthny neemt je mee op heerlijk herkenbare vocal van nu en vroeger! De uitdaging om te ervaren..

Rope Art

 

Jimmy Ropes Art. De spannendste shows en rope arts. Geniet van zijn artistiek touwenkunst Shibari-Kinbaku. Hij neemt jullie mee in de wereld van magie en esthetiek...

Bondage is spannend, verleidelijk en intiem. Je kunt touw gebruiken om emotioneel contact te maken met je partner, en om te koesteren, overmeesteren of omhelzen. Maar je kunt het ook gebruiken om je partner te versieren, letterlijk en figuurlijk.

PRIVACYVERKLARING

©Copyright WD - Toxic Fetishparty 2023.
All rights reserved.
Toxic-Fetishparty is een event van RonaH-Events